2 tanker om “Kom og køøøb…

 1. Kære Toke.
  Da jeg læste om din håbløse (men ikke alvorlige ??) situation for nogle uger siden, blev jeg meget rørt. Ja, det gør man vel altid, når nogen står frem og fortæller om sådan en tragisk sygdom. Men lige her bliver jeg ekstra rørt, for jeg hører dine Hr Skæg sange så mange gange om ugen – både hjemme med mine egne unger, men også med de elever, jeg dagligt lærer tal, bogstaver og ord med hjælp fra jeres fantastiske musik. Forleden tog jeg mig selv i at gemme en tåre fra øjenkrogen, mens vi sang ‘alting løser sig, når vi hjælpes ad’. Og derfor har jeg selvfølgelig bestilt din bog, og håber, du når at få en masse fantastisk feedback på den – allermest fra dine nærmeste.
  God vind. Og tak.

  1. Kære Ane –
   Tusind tak for dit søde indlæg. Det er utroligt at have været så heldig at lave noget, der får lov at række så langt ud og have så langt et liv. Det lyder, som om du er både mor og skolelærer, og det gør mig kun ekstra stolt og glad over at du har taget musikken til dig. Man kan nærmest se ringene sprede sig i vandskorpen. Tusind tak for det.
   Håber du også bliver glad for Bogen om Alt. Den er for de lidt større børn. Lidt mere alvorlig, lidt mere abstrakt. Meeen… de lidt større børn ER jo bare de samme børn et par år senere.
   Særlig hilsen Toke

Skriv et svar